⚑️ Energie

Ook u kunt besparen op uw energiekosten! Vergelijk hier de beste aanbiedingen en de providers met elkaar sluit deze af via KlikJeZakgeld en ontvang een leuk geldbedrag in uw saldo van ons zodra de adverteerder uw contract heeft goedgekeurd.

United Consumers Energie

Campagne waarbij consument een energie abonnement via United Consumers kan afsluiten

Verdien tot € 50,00

Vattenfall

Energiecadeau XL: een cadeau naar keuze bij stroom en gas

Verdien tot 48 000 SpaarZakjes

Budget Energie

Groen en toch goedkoop

Wij vinden groene stroom heel normaal en daar doen we dus ook niet moeilijk over. Wij beloven je juist minder, zodat we de kosten laag kunnen houden. Wat we niet doen?

Verdien tot € 20,00

ENGIE

De energie van vandaag kennen we nu wel. Het is tijd voor positieve energie. Het gaat niet over wat niet meer mag, maar over wat er allemaal kan. Daarom maakt ENGIE de energie van morgen vandaag al voor u beschikbaar. Energie die mooi is voor de wereld en voor u.

Verdien tot 50 000 SpaarZakjes

energiedirect.nl

Besparen op je energiekosten?

Energiedirect.nl, stroom en gas zonder poespas.

Verdien € 25,00

United Consumers

Eenvoudig besparen op uw vaste lasten

Korting op stroom, aardgas, zorgverzekering, autoverzekering, mobiele abonnementen en tanken! Zo houdt u meer over voor leuke dingen.

Verdien tot 30 000 SpaarZakjes

Pricewise.nl

Vergelijk en bespaar op je vaste lasten

Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient voor energie, verzekeringen, internet & tv en lenen. Dat vindt Pricewise niet alleen. Pricewise is met recht een van de grootste onafhankelijke vergelijkingssites van Nederland. Daarom kan Pricewise deals voor u regelen die u nergens anders krijgt. Zelfs niet bij de leverancier of aanbieder zelf. Vergelijk met één klik eenvoudig de markt, kijk hoeveel u kunt besparen en stap direct probleemloos over. Gemiddeld levert dat al snel honderden euro’s op. Tja, Website van het Jaar word je niet zomaar. Twee jaar achter elkaar.

Verdien tot 19 800 SpaarZakjes

Essent

Wil je een contract met korte looptijd?

Energie van Essent
Essent is een energieleverancier die energie levert aan 2,5 miljoen klanten in Nederland en België in de particuliere en zakelijke markt. Klant worden? Stel eenvoudig online uw energiepakket samen of bekijk hier ons Modelcontract.

Verdien tot € 27,50

Pure Energie

Energie tegen inkoopprijs!

Pure Energie is een nieuw en puur Hollands energiebedrijf.

Verdien tot € 40,00

Gaslicht.com

Energie vergelijken en direct besparen

Vergelijk energieprijzen en bespaar honderden euro's
De energietarieven van energieleveranciers verschillen van elkaar. Vergelijk de prijzen, ook van groene stroom, en stap over naar de goedkoopste energieleverancier via de energievergelijker.
Zo bespaart u honderden euro's per jaar!

De onafhankelijke energievergelijker
Gaslicht.com is al sinds 2003 dé site voor onafhankelijke energievergelijkingen van alle energieleveranciers. De leveranciers hebben geen enkele zeggenschap over de activiteiten en informatie op onze site.

Makkelijk elk jaar overstappen
Bij ons stapt u in drie stappen over van energieleverancier. Overstappen via Gaslicht.com is altijd gratis en levert een mooi voordeel op, zeker als u dit jaarlijks doet.

Verdien € 4,50

NLE Energie

Nederlandse Energie Maatschappij is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. Wij breken markten open en houden de concurrentie scherp. Voor jou.

Verdien tot 22 500 SpaarZakjes

Eneco

Met ruim 1,3 miljoen klanten is Eneco één van de grootste energieleveranciers van Nederland. Eneco biedt naast een gunstige prijs de consument de mogelijkheid om slim om te gaan met energie: De Toon thermostaat, de slimme energiemeter en inzicht in het verbruik binnen de ‘Mijn Eneco’ omgeving zijn hier voorbeelden van. Dit, in combinatie met de milieuvriendelijkheid van zowel het gas als de stroom, maakt Eneco een aantrekkelijke keuze voor de consument. Ze krijgen dan ook niet voor niets gemiddeld een 7,7 van de klanten!

Verdien tot 25 000 SpaarZakjes

Oxxio

Oxxio helpt zijn klanten om op een makkelijke en vernieuwende manier grip te krijgen op hun energiezaken.

Verdien tot € 23,50

vastelastenbond.nl

Bespaar veel geld

De Vastelastenbond is een consumentenvereniging waarbij consumenten veel geld kunnen besparen op hun energiecontract.

Verdien tot € 22,50

Mitchellvandermeij.nl

Voor al uw Zonnepanelen!

Sinds 2011 is ing. Mitchell van der Meij al installateur en leverancier van zonnepanelen.

Verdien 35 000 SpaarZakjes