Ben je al lid? Inloggen

Kantoorartikelen, B2B en software

Shop nu uw drukwerk, cartridges, papier via KlikJeZakgeld en krijg een leuke cashbackvergoeding zodra de adverteerder uw aankoop heeft goedgekeurd.

HEMA

Voor ieder wat wils op hema.nl

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en u ziet het meteen: nergens anders vind u die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders komt u die eigenzinnige winkelinrichting tegen. Dat maakt HEMA uniek.

Verdien 2% Cashback op je aankoop

Nuon

Nuon is de energieleverancier van Nederland met meer dan 2,8 miljoen klanten.

Verdien € 14,00

NLE / alles in 1

Ben je al klant bij NLE? Dan ontvang je eenmalig €25,00 combikorting bij je Alles-in-1-pakket!

Verdien tot 25 000 SpaarZakjes

Tele2 Zakelijk

Onbeperkt bellen, sms'en en internetten
Een mobiel abonnement met ongelimiteerd alles. Overal. En allemaal voor een vast bedrag per maand, dus geen verrassingen achteraf. Met Unlimited van Tele2 heeft u onbeperkt ondernemen binnen handbereik.

Maandelijks opzegbaar
Geen zin om ergens aan vast te zitten of wilt u tijdelijke medewerkers ook voorzien van een mobiel abonnement? U heeft al een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement vanaf € 8.27 per maand.
 
Overal schandalig snel 4G
Online videobellen op het strand van Zandvoort? Samen met een partner werken aan de ultieme klantpresentatie vanuit de trein? Ons netwerk is er in ieder geval helemaal klaar voor. Want niet alleen is ons netwerk schandalig snel, we hebben ook nog eens landelijke dekking met meer dan 97%. Bovendien wordt de kwaliteit van ons netwerk beoordeeld met een score van 9.2!
 
Is mijn telefoon 4G-ready?
Zodra u internet neemt bij een zakelijk Sim Only-abonnement van Tele2, is dat altijd 4G-internet. Om dit supersnelle mobiele internet ook écht te kunnen gebruiken, is het wel noodzakelijk dat u een simkaart heeft die 4G-ready is. Daarnaast moet uw smartphone geschikt zijn voor 4G-internet, maar de meeste telefoons die nu op de markt komen ondersteunen dit automatisch. Weet u niet zeker of uw toestel 4G ready is? Bekijk dan hier de toestellen die geschikt zijn.

Supersnel 4G-internet
Het nieuwe 4G-netwerk van Tele2 is vrijwel overal in Nederland beschikbaar. Hiermee down- en uploadt u supersnel bestanden van en naar de cloud. Ook weet u met 4G-internet zeker dat u zonder te haperen kunt beeldbellen: handig voor wanneer u op afstand een belangrijke vergadering wilt bijwonen. U bent hiermee dus beter bereikbaar en kunt ook waar u maar wil in Nederland zakelijke belletjes plegen. Bij Tele2 kunt u kiezen uit verschillende formaten internetbundels: voor ieder is er dus wat wils. Ook voor zakelijk gebruik is Sim Only van Tele2 dus ideaal.
 
Lage maandelijkse kosten
Snel, modern, betrouwbaar én betaalbaar. Dat kunt u verwachten van een zakelijk Sim Only-abonnement van Tele2. Met Sim Only zorgt u zelf dat u een smartphone hebt. U betaalt bij Sim Only dus niet voor een telefoon, maar alleen voor uw bundels om mee te bellen en internetten. Hierdoor zijn de maandelijkse lasten van een zakelijk Sim Only-abonnement veel lager dan wanneer u een abonnement neemt waarbij een smartphone op afbetaling is inbegrepen. U krijgt bij Tele2 toegang tot het nieuwste en modernste mobiele netwerk van Nederland. Hiermee bent u altijd goed bereikbaar en kunt u supersnel mobiel internetten.

Verdien tot € 12,00

Robin Mobile

Echt onbeperkt MB's, SMS en Minuten

Robin Mobile! ECHT onbeperkt mobiel internetten, SMS'en en bellen voor een vast bedrag per maand.

Verdien 7 500 SpaarZakjes

NLE Energie

Nederlandse Energie Maatschappij is de grootste onafhankelijke energieleverancier van Nederland. Wij breken markten open en houden de concurrentie scherp. Voor jou.

Verdien tot 10 000 SpaarZakjes

KPN.com

Cloud Van KPN
Voor de zakelijke markt biedt KPN.com: "Cloud van KPN". Dit zijn producten en diensten waarmee je altijd veilig kan werken en presenteert je bedrijf professioneel online. Ook zijn je bestanden beveiligd opgeslagen en wordt binnen en buiten het kantoor werken nog eenvoudiger.

Verdien tot 9 000 SpaarZakjes

Bedrijfsplantraining.nl

Succesvol ondernemen dat kan alleen met een goed plan. Een bedrijfsplan maken verhoogt de kans van slagen aanzienlijk. Wilt u bij een bank, crowdfunding instelling of website een financiering aanvragen, dan heeft u een goed doordacht plan nodig. Met een cursus van bedrijfplantraining.nl zijn ondernemers in staat om zelfstandig een bedrijfsplan te schrijven en het gesprek met een financierder aan te gaan.

Verdien 1 000 SpaarZakjes

Vindiqoffice.com

Wat is Vindiqoffice.nl?
Vindiqoffice.nl levert in heel Nederland en België kantoor-, school- en hobby-artikelen en is een businesspartner van Spicers, een van de grootste leveranciers van office supplies in Europa.

Verdien 0.7% Cashback op je aankoop

Manpower

Betrouwbaar, flexibel en efficiënt. Manpower staat als een van de grootste uitzendbureaus van Nederland al jaren klaar voor kandidaten en werkgevers.
Wij lopen voorop in de veranderende wereld van werk. Het vinden van geschikte kandidaten en het bemiddelen tussen kandidaat en opdrachtgever gebeurt vandaag de dag voor meer dan 80% online. Door onze digitale koppositie zijn we in staat om een continue instroom van passende kandidaten te realiseren. Door middel van moderne techniek en online tools staan wij 24/7 met werkzoekenden en opdrachtgevers in contact en zijn we in staat snel en secuur de juiste match te maken.

Verdien tot 600 SpaarZakjes

Drukwerkdeal.nl

Kwaliteit. Snelle levering. Persoonlijke service. Het zijn waarden waar Drukwerkdeal.nl heilig in geloofd. Net dat stapje extra doen. Want drukwerk is zoveel meer dan een beetje inkt op papier. Het is een manier van vertellen. Jouw verhaal. Jouw unieke product. En dus wil je niets aan het toeval overlaten. Drukwerkdeal.nl laat zien wie je bent met drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken. Het ruimste assortiment van NL, precies zoals jij het hebben wil. Gewoon indrukwekkend! Drukwerkdeal.nl heeft het productieproces grotendeels in eigen beheer. Dit maakt hen tot een unieke internetdrukker. De eigen productie vertaalt zich in kwaliteit, flexibiliteit en snelheid.

Verdien 1% Cashback op je aankoop