πŸ“Š Werk, opleiding en carriΓ¨re

Wij hebben diverse aanbieders van opleidingen in ons bestand waarop wij een cashbackvergoeding mogen geven als u start met een cursus via KlikJeZakgeld.

Manpower

Vind gemakkelijk de baan die bij jou past

Betrouwbaar, flexibel en efficiënt. Manpower staat als een van de grootste uitzendbureaus van Nederland al jaren klaar voor kandidaten en werkgevers.
Wij lopen voorop in de veranderende wereld van werk. Het vinden van geschikte kandidaten en het bemiddelen tussen kandidaat en opdrachtgever gebeurt vandaag de dag voor meer dan 80% online. Door onze digitale koppositie zijn we in staat om een continue instroom van passende kandidaten te realiseren. Door middel van moderne techniek en online tools staan wij 24/7 met werkzoekenden en opdrachtgevers in contact en zijn we in staat snel en secuur de juiste match te maken.

Verdien tot € 10,00

Theorie.nl

Oefen voor je theorie-examen!

Theorie.nl is dé grootste site van Nederland waar mensen terecht kunnen als zij een theorie certificaat willen halen voor de auto, motor of bromfiets.

Verdien 12.5% Cashback op je aankoop

NHBO NL

Kies nu uit onze 350+ opleidingen en cursussen

NHBO, waar staat dat eigenlijk voor? Het is de afkorting van Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling. En hiermee weet je ook precies wat wij willen bereiken: jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep leren, zodat jij direct aan de slag kunt in je nieuwe werkveld. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer. Wij zijn onderdeel van een internationale opleidingsgroep die klassikale opleidingen en thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend
bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt.

Verdien 5% Cashback op je aankoop

Centrum voor Afstandsonderwijs

Centrum voor Afstandsonderwijs BE

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is een belangrijke opleidingsverstrekker op het gebied van professionele thuisstudies.

Verdien 5% Cashback op je aankoop

Centrum voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is één van de belangrijkste kwaliteitsvolle opleidingsverstrekkers van België en Nederland op het gebied van volwassenenonderwijs.

Verdien 5% Cashback op je aankoop

Schoonheidsschool

Een van de grootste beautyscholen in de Benelux

De Schoonheidsschool is met meer dan 6000 studenten per jaar een van de grootste beautyscholen in de Benelux en erkend door de Vlaamse Overheid (VLAIO) in het kader van de KMO-portefeuille en opleidingscheques..

Verdien 5% Cashback op je aankoop

Media School

Opleidingsaanbod aan om jouw carrière een nieuwe wending te geven.

De Mediaschool, onderdeel van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een gewaardeerde opleidingsverstrekker van België en Nederland op het gebied van mediaopleidingen.

Verdien 5% Cashback op je aankoop

NHA Thuisstudies

80 jaar ervaring in afstandsonderwijs

80 jaar ervaring in afstandsonderwijs.
De NHA is één van de grootste scholen voor afstandsonderwijs van de Benelux. In de afgelopen 80 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten de gedegen cursussen van NHA. De consument kiest voor onze beproefde onderwijsmethode en de optimale prijs/kwaliteit-verhouding.

Verdien € 3,75

Gereedschapspecialist

De Gereedschapspecialist

Gereedschapspecialist.nl is sinds 2006 actief in de online verkoop van gereedschap en aanverwante artikelen in met name Nederland en België. Ons assortiment is opgebouwd uit gereedschappen voor gebruik in huis, tuin én werkplaats. Geschikt voor zowel de (veeleisende) hobbyist als professional. Wij leveren voornamelijk uit eigen voorraad vanuit ons centrale magazijn in Oss. Daar is ook onze showroom gevestigd waar een groot gedeelte van ons assortiment beschikbaar is. Naast A-merken als Sonic Equipment, Stahlwille, RODAC International, FORCE en AIRPRESS, bieden wij gereedschap aan van bijvoorbeeld Brüder Mannesmann, Toolland, Hofftech, FERM en Stahlkaiser. Bovendien leveren wij alles voor de aanhangwagen: van verlichting tot neuswielen en van spatborden tot afdeknetten. Gereedschapspecialist.nl is lid van Stichting Webshop Keurmerk. De klant koopt bij ons veilig en vertrouwd.

Verdien 4% Cashback op je aankoop

Gezondheidsschool

Gezondheid, Massage en Coaching

De Gezondheidsschool, onderdeel van Centrum Voor Afstandsonderwijs is een belangrijke opleidingsverstrekker op het gebied van gezondheid, wellness en coaching.

Verdien 5% Cashback op je aankoop