πŸ“Š Werk, opleiding en carriΓ¨re

Wij hebben diverse aanbieders van opleidingen in ons bestand waarop wij een cashbackvergoeding mogen geven als u start met een cursus via KlikJeZakgeld.

Laudius.nl

Ruim 300 Curssusen al vanaf 35,-

Bij Laudius.nl profiteert men van meer dan 40 jaar internationale ervaring op het gebied van thuisstudies. De kennis en ervaring die Laudius.nl in deze lange periode heeft opgedaan wordt gebruikt bij het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige cursussen die altijd perfect aansluiten op de laatste arbeidsmarkttrends.

Verdien 125 SpaarZakjes + Verdien 4.5% Cashback op je aankoop

NHA

Studeer waar en wanneer u wilt

Studeer in je eigen tempo met NHA Opleidingen en behaal een erkend diploma!

Verdien tot € 15,00

Manpower

Vind gemakkelijk de baan die bij jou past

Betrouwbaar, flexibel en efficiënt. Manpower staat als een van de grootste uitzendbureaus van Nederland al jaren klaar voor kandidaten en werkgevers.
Wij lopen voorop in de veranderende wereld van werk. Het vinden van geschikte kandidaten en het bemiddelen tussen kandidaat en opdrachtgever gebeurt vandaag de dag voor meer dan 80% online. Door onze digitale koppositie zijn we in staat om een continue instroom van passende kandidaten te realiseren. Door middel van moderne techniek en online tools staan wij 24/7 met werkzoekenden en opdrachtgevers in contact en zijn we in staat snel en secuur de juiste match te maken.

Verdien tot € 2,50

NHBO.nl

NHBO, waar staat dat eigenlijk voor? Het is de afkorting van Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling. En hiermee weet je ook precies wat NHBO wilt bereiken: jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep leren, zodat jij direct aan de slag kunt in je nieuwe werkveld. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer.

Verdien 1% Cashback op je aankoop

Thuiscursus.nl

Thuiscursus.nl biedt praktijkgerichte beroepsopleidingen, van hoge kwaliteit, tegen de beste prijs! Het aanbod van ruim 300 opleidingen is op MBO+niveau en voornamelijk gericht op specifieke functies zoals Accountmanager, Jobcoach, Fietsenmaker, Schoonheidsspecialiste, Bakker, Hovenier, etc.
Omdat alle opleidingen praktijkgericht zijn, ben je als student na het afronden van de opleiding direct inzetbaar. Omdat je binnen (gemiddeld) 6 tot 9 maanden een waardevol diploma kunt behalen, zijn de opleidingen van Thuisstudie.nl ook bijzonder aantrekkelijk voor bijv. herintreders of schoolverlaters.

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Theorie.nl

Oefen voor je theorie-examen!

Theorie.nl is dé grootste site van Nederland waar mensen terecht kunnen als zij een theorie certificaat willen halen voor de auto, motor of bromfiets.

Verdien 8.5% Cashback op je aankoop

Freelancespecialisten.nl

De juiste freelancer voor uw opdracht?

FreelanceSpecialisten.nl is opgericht in 2014. De missie van FreelanceSpecialisten.nl is om alle relevante informatie welke nodig is om aan de slag te gaan als freelancer of zzp’er met u te delen . Zij hopen door dit te doen, u voldoende instaat zal zijn genoeg opdrachten binnen te halen om continuïteit van uw inkomsten te waarborgen.

Verdien tot € 2,00

Theorie-leren.nl

Theorie examen oefenen

Theorie-leren.nl van VekaBest is de grootste leverancier van theorie-leermiddelen van Nederland. Hier vindt men theorieboeken, internetopleidingen en online examentrainingen voor uw auto-, motor- en bromfietsrijbewijs, maar ook voor vrachtauto, bus en taxi.

Verdien 2.7% Cashback op je aankoop

Bierista.nl

DΓ© bieropleiding van NL

Bierista.nl is de grootste en leukste biercommunity van Nederland. Bezoek Bierista.nl om op de hoogte te blijven van het laatste biernieuws, de nieuwste bieren en de leukste events. Volg de Bierista Bieropleiding om meer te weten te komen over bier. Eindig de opleiding met een eindexamen, ontvang een bierdiploma en word een echte Bierista! Gediplomeerde bierkenners worden uitgenodigd voor proeverijen, rondleidingen door brouwerijen en voor meer voordeel, zoals korting op bierglazen, events en festivalkaarten

Verdien 2.5% Cashback op je aankoop

NHBO NL

Kies nu uit onze 350+ opleidingen en cursussen

NHBO, waar staat dat eigenlijk voor? Het is de afkorting van Nederlandse Handels- en Beroepsonderwijsinstelling. En hiermee weet je ook precies wat wij willen bereiken: jou als gemotiveerde student op een snelle en praktische manier een beroep leren, zodat jij direct aan de slag kunt in je nieuwe werkveld. Of dat nu in loondienst is, of als zelfstandig ondernemer. Wij zijn onderdeel van een internationale opleidingsgroep die klassikale opleidingen en thuisstudies aanbiedt in diverse Europese landen. Deze stevige en beproefde basis maakt ons als jong en groeiend
bedrijf zo succesvol op de Nederlandse markt.

Verdien 2.5% Cashback op je aankoop

123test.nl

Gratis en professionele tests

123test is hét startpunt voor persoonlijke ontwikkeling. Onze tests geven onder andere inzicht in je carrière- en studiemogelijkheden, IQ en persoonlijkheid zodat jij nog betere keuzes kunt maken. Dagelijks bezoeken wereldwijd bijna 100.000 mensen de websites van 123test en maandelijks worden rond de 1,5 miljoen tests ingevuld.

Verdien 6% Cashback op je aankoop

Centrum voor Afstandsonderwijs

Centrum voor Afstandsonderwijs BE

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is een belangrijke opleidingsverstrekker op het gebied van professionele thuisstudies.

Verdien 3.5% Cashback op je aankoop

Centrum voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is één van de belangrijkste kwaliteitsvolle opleidingsverstrekkers van België en Nederland op het gebied van volwassenenonderwijs.

Verdien 3.5% Cashback op je aankoop

Schoonheidsschool

Een van de grootste beautyscholen in de Benelux

De Schoonheidsschool is met meer dan 6000 studenten per jaar een van de grootste beautyscholen in de Benelux en erkend door de Vlaamse Overheid (VLAIO) in het kader van de KMO-portefeuille en opleidingscheques..

Verdien 3.5% Cashback op je aankoop

Media School

Opleidingsaanbod aan om jouw carrière een nieuwe wending te geven.

De Mediaschool, onderdeel van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een gewaardeerde opleidingsverstrekker van België en Nederland op het gebied van mediaopleidingen.

Verdien 3.5% Cashback op je aankoop