πŸ“Š Werk, opleiding en carriΓ¨re

Wij hebben diverse aanbieders van opleidingen in ons bestand waarop wij een cashbackvergoeding mogen geven als u start met een cursus via KlikJeZakgeld.

Manpower

Vind gemakkelijk de baan die bij jou past

Betrouwbaar, flexibel en efficiënt. Manpower staat als een van de grootste uitzendbureaus van Nederland al jaren klaar voor kandidaten en werkgevers.
Wij lopen voorop in de veranderende wereld van werk. Het vinden van geschikte kandidaten en het bemiddelen tussen kandidaat en opdrachtgever gebeurt vandaag de dag voor meer dan 80% online. Door onze digitale koppositie zijn we in staat om een continue instroom van passende kandidaten te realiseren. Door middel van moderne techniek en online tools staan wij 24/7 met werkzoekenden en opdrachtgevers in contact en zijn we in staat snel en secuur de juiste match te maken.

Verdien tot € 4,00

NHA Thuisstudies (NL)

NHA Thuisstudies

Studeer waar je wil
Aan de keukentafel, in een koffiebar of onderweg in de trein. Met een NHA opleiding studeer je waar én wanneer je wilt met onze digitale leeromgeving. Voor je plezier of voor een mooie toekomst.

Verdien 11 250 SpaarZakjes

Thuiscursus.nl

Thuiscursus.nl biedt praktijkgerichte beroepsopleidingen, van hoge kwaliteit, tegen de beste prijs!

Verdien 5% Cashback op je aankoop

Theorie.nl

Oefen voor je theorie-examen!

Theorie.nl is dé grootste site van Nederland waar mensen terecht kunnen als zij een theorie certificaat willen halen voor de auto, motor of bromfiets.

Verdien 12.5% Cashback op je aankoop

123test.nl

Gratis en professionele tests

123test is hét startpunt voor persoonlijke ontwikkeling. Onze tests geven onder andere inzicht in je carrière- en studiemogelijkheden, IQ en persoonlijkheid zodat jij nog betere keuzes kunt maken. Dagelijks bezoeken wereldwijd bijna 100.000 mensen de websites van 123test en maandelijks worden rond de 1,5 miljoen tests ingevuld.

Verdien 8.75% Cashback op je aankoop

2Lagoon.com

ecologisch verantwoorde lunchartikelen

Online shop met een selectie van ecologisch verantwoorde drinkflessen, drinkbekers en lunchboxen.

Verdien 0.7% Cashback op je aankoop

Centrum voor Afstandsonderwijs

Centrum voor Afstandsonderwijs BE

Het Centrum Voor Afstandsonderwijs is een belangrijke opleidingsverstrekker op het gebied van professionele thuisstudies.

Verdien 5% Cashback op je aankoop

Centrum voor Avondonderwijs

Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is één van de belangrijkste kwaliteitsvolle opleidingsverstrekkers van België en Nederland op het gebied van volwassenenonderwijs.

Verdien 5% Cashback op je aankoop

Schoonheidsschool

Een van de grootste beautyscholen in de Benelux

De Schoonheidsschool is met meer dan 6000 studenten per jaar een van de grootste beautyscholen in de Benelux en erkend door de Vlaamse Overheid (VLAIO) in het kader van de KMO-portefeuille en opleidingscheques..

Verdien 5% Cashback op je aankoop

Media School

Opleidingsaanbod aan om jouw carrière een nieuwe wending te geven.

De Mediaschool, onderdeel van het Centrum Voor Avondonderwijs VZW is een gewaardeerde opleidingsverstrekker van België en Nederland op het gebied van mediaopleidingen.

Verdien 5% Cashback op je aankoop

NHA Thuisstudies

80 jaar ervaring in afstandsonderwijs

80 jaar ervaring in afstandsonderwijs.
De NHA is één van de grootste scholen voor afstandsonderwijs van de Benelux. In de afgelopen 80 jaar volgden naar schatting meer dan 2.000.000 cursisten de gedegen cursussen van NHA. De consument kiest voor onze beproefde onderwijsmethode en de optimale prijs/kwaliteit-verhouding.

Verdien € 3,75

OSR.nl

Voor juridische opleidingen

OSR Juridische Opleidingen is dé partner in leren en ontwikkelen voor elke juridisch professional. Al bijna 40 jaar zijn wij marktleider in juridische opleidingen.

Verdien 5% Cashback op je aankoop

Gezondheidsschool

Gezondheid, Massage en Coaching

De Gezondheidsschool, onderdeel van Centrum Voor Afstandsonderwijs is een belangrijke opleidingsverstrekker op het gebied van gezondheid, wellness en coaching.

Verdien 5% Cashback op je aankoop

Laudius.be

Kies uw thuisstudie

Laudius.be is uniek op vlak van thuisstudie in Belgie. Bovendien bieden ze heel wat voordelen aan:

Verdien € 0,50 + Verdien 7.5% Cashback op je aankoop

123Tinki Academy

Met jarenlange ervaring op het gebied van puppy training is de online hondenschool Tinki Academy dé plek om een puppy op te voeden.

Verdien 10.5% Cashback op je aankoop