πŸš— Auto, motor en fiets

Auto, motor en fiets

Independer Autoverzekering

Autoverzekering vergelijken en afsluiten

Hoe volledig is onze vergelijking van autoverzekeringen?

Verdien 10 000 SpaarZakjes

nowGo autoverzekering

Sluit je autoverzekering online af bij nowGo

NowGo biedt je simpele digitale oplossingen. Snel, zonder gedoe en helemaal op jou afgestemd. Je maakt altijd de juiste keuze op het juiste moment. Waar je ook bent.

Verdien € 20,00

bol.com

De winkel van ons allemaal!

bol.com, de winkel van ons allemaal.

Verdien tot 1.2% Cashback op je aankoop

United Consumers

United Consumers Autoverzekering

UnitedConsumers garandeert u scherpe premies en de beste autoverzekeringen, zodat u met een goed gevoel de weg op kunt.

Verdien tot € 30,00

Fietsparadijs.com

Toonaangevende webshop voor de leuke fietsaccessoires

Fietsparadijs.com is een toonaangevende webshop voor de leuke fietsaccessoires.

Verdien 2.5% Cashback op je aankoop

Halfords

Halfords 2.0 is dé fietsspecialist van Nederland met een webshop en 51 winkels in Nederland. Halfords brengt regelmatig folders uit, zowel digitaal en via de brievenbus. Deze folders staan vol met acties, merkproducten uit het betreffende seizoen, nieuwe introducties, wetenswaardigheden en informatie over de te verwachte service van Halfords.

Verdien 2% Cashback op je aankoop

Clixx - OHRA

Geen gedoe met een geleende auto

Verzeker simpel je geleende auto.

Clixx, de verzekering voor het lenen van auto’s. Nadelige financiële gevolgen na schade aan een geleende auto lossen wij op. Dat is toch een fijne gedachte als je op het punt staat om de auto van je ouders, zus of buurman te lenen.

Verdien tot € 1,00

Europcar.nl

Europcar

Europcar is een Frans autoverhuurbedrijf opgericht in 1949 in Parijs. Het hoofdkantoor van de holding, Europcar Group, bevindt zich in het Parc d'Affaires "Val Saint-Quentin" in Voisins-le-Bretonneux, (Saint-Quentin-en-Yvelines), Frankrijk. Europcar is een van de toonaangevende spelers in de transportsector in Europa. Europcar Group is aanwezig in meer dan 140 landen en exploiteert haar eigen merken wereldwijd: Europcar en InterRent, het lagekostenmerk.

Verdien 2.5% Cashback op je aankoop

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl

Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl begon in 2011 en binnen enkele jaren uitgegroeid tot hét online platform voor de in- en verkoop van tweedehands voertuigen. Wij helpen particulieren hun motorfiets en andere tweewielers te verkopen. Ons bestand telt 11.000 RDW-erkende dealers die via ons platform dagelijks biedingen plaatsen. Inmiddels doen we dit al ruim 10 jaar en is ik uitgebreid naar België en Duitsland.

Verdien 250 SpaarZakjes

Centraal Beheer Autoverzekering

Uw auto is uitstekend verzekerd met de Autoverzekering van Centraal Beheer. Ook als u uw auto wilt delen.

Verdien tot 25 000 SpaarZakjes

Autoweekautoverzekering

De autoverzekering voor de autoliefhebber

Voordelen AutoWeek Autoverzekering
Wij weten hoe belangrijk uw auto is, en dat het lastig is een goede en goedkope autoverzekering daarbij te vinden.Met de AutoWeek Autoverzekering kiest u voor een autoverzekering met vele voordelen, die daarnaast ook nog eens zeer voordelig is.

Verdien 20 000 SpaarZakjes

Theorie.nl

Oefen voor je theorie-examen!

Theorie.nl is dé grootste site van Nederland waar mensen terecht kunnen als zij een theorie certificaat willen halen voor de auto, motor of bromfiets.

Verdien 12.5% Cashback op je aankoop

Mijndomeinauto.nl

PrivΓ© leasen zonder gedoe

MijndomeinAuto is uitgegroeid tot de meest transparante private lease maatschappij met de Beste Deal Garantie voor particulieren in Nederland. Klanten van MijndomeinAuto profiteren van scherpe leasetarieven en gunstige voorwaarden. Het idee om lease auto’s aan te bieden aan particulieren ontstond in 2010 toen de moederorganisatie van MijndomeinAuto (internetbedrijf mijndomein.nl) brainstormde over een reclamecampagne. Mijndomein wilde meer naamsbekendheid genereren voor haar snelgroeiende activiteiten op het gebied van domeinnaam registratie.

Verdien tot € 50,00

Ikwilvanmijnautoaf.nl

Hulp nodig bij de verkoop van je auto?

Hoe wij je auto verkopen? Voer je kenteken in en daarna de details van jouw auto, vervolgens voeg je enkele recente foto’s toe en je aanmelding is klaar!

Verdien tot € 20,00

Comfortparking.nl

Parkeren rondom schiphol

Comfort Parking is een aanbieder van parkeergelegenheden rondom de luchthaven Schiphol.
Met meer dan 25.000 reserveringen per jaar is Comfort Parking een van de grotere parkeeraanbieders bij Schiphol. Het uitgangspunt bij Comfort Parking is: De reiziger op een veilige, snelle maar vooral voordelige manier te laten parkeren voor vakantie en zakelijke reizen. Bij Comfort Parking worden de volgende services aangeboden:

Verdien 6% Cashback op je aankoop