Ben je al lid? Inloggen

Telefoon en communicatie

Uw internet, tv en/of telefoon abonnement kunt u eenvoudig via KlikJeZakgeld afsluiten en u ontvangt dan een hele leuke cashbackvergoeding van ons zodra de adverteerder uw abonnement heeft goedgekeurd.

Tele2 Mobiel

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in Tele2. Op deze pagina hebben we heel veel informatie over onszelf verzameld. Dus wil je iets weten over onze geschiedenis, ons MVO-beleid, de mensen die bij ons werken of misschien de laatste nieuwtjes. Je vindt het allemaal hier. En als je toch nog iets mist. Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het geheim van Tele2
Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.

Verdien tot 2% Cashback op je aankoop

AliExpress

Winkel Slim, Leef Beter!

AliExpress is een online marktplaats gecreërd door Alibaba.com, inmiddels één van de allergrootste en belangrijkste spelers ter wereld op het gebied van e-commerce.

Verdien 2.5% Cashback op je aankoop

Ritel

(Ri)tel uit je winst!

Ritel, dè goedkoopste telecomspecialist van Nederland!

Verdien tot € 15,00 + Verdien tot 3.5% Cashback op je aankoop

Tele2 Vast

Gewoon goed internet

Wij geloven in rotsvast internet voor een scherpe prijs. Vraag jezelf eens af hoe vaak je nog kijkt naar reguliere TV-zenders. Met internet van Tele2 beschik je over een snelle en betrouwbare internetverbinding en Wifi door je hele huis. Hiermee kan je alles doen wat je wil. Kijk online je favoriete series of uitzendingen wanneer en hoe jij wilt. Zo maak je slim gebruik van ‘Internet Only’ en ben je helemaal klaar voor de toekomst.

Keuzevrijheid

Alle diensten moeten aanschaffen om een korting te krijgen? Niet bij Tele2. Jij bepaalt zelf welk product je afneemt, zonder dat je betaalt voor producten die je niet gebruikt of helemaal niet nodig hebt. Je betaalt een eerlijke prijs voor iedere losse dienst en mag altijd wisselen tussen verschillende pakketten. TV pakketten of bundels voor je vaste telefonie mag je maandelijks aan- en uitzetten. Wel zo flexibel.

Beste internetdeal

Bij Tele2 betaal je een lage prijs per dienst. Je beschikt al over internet voor slechts € 25,- per maand. Ook onze TV en vaste telefonie hebben zeer voordelige tarieven. Je betaalt apart voor extra TV pakketten of extra voordelige belbundels voor je vaste telefonie. Zo betaal je dus nooit teveel. Met Tele2 kies je voor de beste deal van het land.

Verdien tot € 15,00

NLE / alles in 1

Ben je al klant bij NLE? Dan ontvang je eenmalig €25,00 combikorting bij je Alles-in-1-pakket!

Verdien tot 25 000 SpaarZakjes

Breedbandwinkel.nl

Goedkoper. Sneller. Beter.

Altijd minimaal € 10,- korting!

Verdien € 10,00

Tele2 Zakelijk

Onbeperkt bellen, sms'en en internetten
Een mobiel abonnement met ongelimiteerd alles. Overal. En allemaal voor een vast bedrag per maand, dus geen verrassingen achteraf. Met Unlimited van Tele2 heeft u onbeperkt ondernemen binnen handbereik.

Maandelijks opzegbaar
Geen zin om ergens aan vast te zitten of wilt u tijdelijke medewerkers ook voorzien van een mobiel abonnement? U heeft al een maandelijks opzegbaar Sim Only abonnement vanaf € 8.27 per maand.
 
Overal schandalig snel 4G
Online videobellen op het strand van Zandvoort? Samen met een partner werken aan de ultieme klantpresentatie vanuit de trein? Ons netwerk is er in ieder geval helemaal klaar voor. Want niet alleen is ons netwerk schandalig snel, we hebben ook nog eens landelijke dekking met meer dan 97%. Bovendien wordt de kwaliteit van ons netwerk beoordeeld met een score van 9.2!
 
Is mijn telefoon 4G-ready?
Zodra u internet neemt bij een zakelijk Sim Only-abonnement van Tele2, is dat altijd 4G-internet. Om dit supersnelle mobiele internet ook écht te kunnen gebruiken, is het wel noodzakelijk dat u een simkaart heeft die 4G-ready is. Daarnaast moet uw smartphone geschikt zijn voor 4G-internet, maar de meeste telefoons die nu op de markt komen ondersteunen dit automatisch. Weet u niet zeker of uw toestel 4G ready is? Bekijk dan hier de toestellen die geschikt zijn.

Supersnel 4G-internet
Het nieuwe 4G-netwerk van Tele2 is vrijwel overal in Nederland beschikbaar. Hiermee down- en uploadt u supersnel bestanden van en naar de cloud. Ook weet u met 4G-internet zeker dat u zonder te haperen kunt beeldbellen: handig voor wanneer u op afstand een belangrijke vergadering wilt bijwonen. U bent hiermee dus beter bereikbaar en kunt ook waar u maar wil in Nederland zakelijke belletjes plegen. Bij Tele2 kunt u kiezen uit verschillende formaten internetbundels: voor ieder is er dus wat wils. Ook voor zakelijk gebruik is Sim Only van Tele2 dus ideaal.
 
Lage maandelijkse kosten
Snel, modern, betrouwbaar én betaalbaar. Dat kunt u verwachten van een zakelijk Sim Only-abonnement van Tele2. Met Sim Only zorgt u zelf dat u een smartphone hebt. U betaalt bij Sim Only dus niet voor een telefoon, maar alleen voor uw bundels om mee te bellen en internetten. Hierdoor zijn de maandelijkse lasten van een zakelijk Sim Only-abonnement veel lager dan wanneer u een abonnement neemt waarbij een smartphone op afbetaling is inbegrepen. U krijgt bij Tele2 toegang tot het nieuwste en modernste mobiele netwerk van Nederland. Hiermee bent u altijd goed bereikbaar en kunt u supersnel mobiel internetten.

Verdien tot € 12,00

Robin Mobile

Echt onbeperkt MB's, SMS en Minuten

Robin Mobile! ECHT onbeperkt mobiel internetten, SMS'en en bellen voor een vast bedrag per maand.

Verdien 7 500 SpaarZakjes

GSMSALE

Dé specialist op het gebied van telecom

Gsmsale is al 8 jaar dé specialist op het gebied van telecom en offi cieel verkooppunt van alle netwerken. Wij zijn gegarandeerd de goedkoopste in Nederland met de scherpste prijzen en uitstekende service. Zo bieden wij smartphones tegen een voordelige prijs en zijn alle toestellen direct uit voorraad leverbaar. Ergens anders een abonnement goedkoper? Dan passen wij onze prijs aan!
Bij gsmsale staan service en kwaliteit centraal. Liever uw bestelling afhalen?

Verdien € 6,50

Expert.nl

Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de huidige markt. Het zit in het DNA van Expert om klanten blij te maken, dat blijkt ook uit diverse onderzoeken. Dat doet Expert met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Dat maakt Expert uniek. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, dankzij Experts persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

Verdien tot 0.8% Cashback op je aankoop

Simpel.nl

De goedkoopste Sim-only aanbieder!

De beste simonly deals bij Simpel: Simpel is de grootste onafhankelijke sim-only aanbieder van Nederland. Simpel heeft geen winkels en biedt geen toestellen aan. Daarom kan Simpel zulke lage prijzen aanbieden. Onlangs heeft Simpel ook de snelheid van mobiel internet verhoogd, dus voor alle klanten heeft Simpel een passend abonnement! Bovendien geeft Simpel nu gratis bellen en sms'en weg tijdens de Belrevolutie!

Verdien € 5,00

United Consumers Autoverzekering

UnitedConsumers garandeert u scherpe premies en de beste autoverzekeringen, zodat u met een goed gevoel de weg op kunt.

Verdien € 10,00

Gsmloket.nl

GSMLoket.nl is een website om online uw gebruikte mobiele telefoon, tablet of iPod te kunnen verkopen. Inmiddels is GSMLoket actief in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland en wordt nog verder uitgebreid naar andere landen. In enkele simpele stappen, bepaalt de consument de waarde van het product en kan het direct worden aangemeld. De verzending is voor de consument gratis en na ontvangst wordt het bedrag binnen 24 uur overgemaakt. Gezien de vele miljoenen telefoons die ongebruikt in de la liggen bij de consument, zal extra bekendheid van dit concept via u als affiliate, voor GSMLoket en affiliate voordeel kan opleveren.

Verdien tot 125 SpaarZakjes

Mobieltekoop.nl

Mobieltekoop.nl is een van de snelst groeiende webshops in refursbished / gebruikte smartphones. De steeds betere specificaties en toenemende degelijkheid zorgen ervoor dat telefoons vaak nog wel 4 jaar prima meegaan. Door veranderde wetgeving wordt het steeds moeizamer om nieuwe telefoons met een abonnement te verkopen. De vraag naar goede gebruikte smartphones stijgt daardoor snel.

Verdien 1 700 SpaarZakjes

Belwinkel

Op zoek naar de voordeligste sim-only?

Belwinkel.nl is de goedkoopste vergelijkingssite voor mobiel bellen, internetten en SMS'en.

Verdien € 7,50