πŸ“± Telefoon en communicatie

Uw internet, tv en/of telefoon abonnement kunt u eenvoudig via KlikJeZakgeld afsluiten en u ontvangt dan een hele leuke cashbackvergoeding van ons zodra de adverteerder uw abonnement heeft goedgekeurd.

Tele2 Mobiel

Welkom! Leuk dat je interesse hebt in Tele2. Op deze pagina hebben we heel veel informatie over onszelf verzameld. Dus wil je iets weten over onze geschiedenis, ons MVO-beleid, de mensen die bij ons werken of misschien de laatste nieuwtjes. Je vindt het allemaal hier. En als je toch nog iets mist. Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Het geheim van Tele2
Twintig jaar geleden begon Tele2 aan een haast onmogelijke missie: het afbreken van de bestaande telecommonopolies. Niet zonder succes weten we inmiddels. Door ons niets aan te trekken van de bestaande conventies heeft Tele2 de markt opengebroken en belt iedereen tegenwoordig voor een paar cent naar elk willekeurig land ter wereld. Ook kun je voortaan zelf bepalen hoe je jouw mobiele abonnement samenstelt en kunnen bedrijven eindelijk kiezen uit meerdere, betrouwbare telecom partners.

Verdien tot 2.4% Cashback op je aankoop

Expert.nl

Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de huidige markt. Het zit in het DNA van Expert om klanten blij te maken, dat blijkt ook uit diverse onderzoeken. Dat doet Expert met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Dat maakt Expert uniek. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, dankzij Experts persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

Verdien tot 1.8% Cashback op je aankoop

MediaMarkt

De nummer 1 in Elektronica!

MediaMarkt is Europa's nummer één winkelketen voor consumentenelektronica.

Verdien tot € 15,00 + Verdien 1.4% Cashback op je aankoop

Lebara

Op zoek naar een voordelig sim only abonnement?

Met Lebara bel je slim én voordelig!

Verdien tot € 14,00

Robin Mobile

Echt onbeperkt MB's, SMS en Minuten

Robin Mobile! ECHT onbeperkt mobiel internetten, SMS'en en bellen voor een vast bedrag per maand.

Verdien 4 500 SpaarZakjes

NLE / alles in 1

Ben je al klant bij NLE? Dan ontvang je eenmalig €25,00 combikorting bij je Alles-in-1-pakket!

Verdien tot € 25,00

Ritel

(Ri)tel uit je winst!

Ritel, dè goedkoopste telecomspecialist van Nederland!

Verdien tot € 10,00 + Verdien 5% Cashback op je aankoop

Breedbandwinkel.nl

Goedkoper. Sneller. Beter.

Altijd minimaal € 10,- korting!

Verdien € 10,00

Simpel.nl

De goedkoopste Sim-only aanbieder!

De beste simonly deals bij Simpel: Simpel is de grootste onafhankelijke sim-only aanbieder van Nederland. Simpel heeft geen winkels en biedt geen toestellen aan. Daarom kan Simpel zulke lage prijzen aanbieden. Onlangs heeft Simpel ook de snelheid van mobiel internet verhoogd, dus voor alle klanten heeft Simpel een passend abonnement! Bovendien geeft Simpel nu gratis bellen en sms'en weg tijdens de Belrevolutie!

Verdien € 5,00

GSMWEB.NL

DΓ© onafhankelijke mobiele prijsvechter van Nederland

GSMWEB.NL is al 17 jaar dé onafhankelijke mobiele prijsvechter van Nederland.

Verdien tot € 10,00

Online

Onlin.nl Alles-in-1 internet, tv en bellen met gratis Fox Eredivisie

 Online.nl, eerder opererend onder de namen Euronet en Wanadoo, is de verrassende uitdager in het voordeelsegment (t.o.v. Telfort en Tele2). Plezierig, fris en het bieden van een ‘goede deal’ plus iets extra’s: méér content, entertainment en contact voor een scherpe prijs.

Verdien € 15,00

Ben

Met Ben kun je bellen en gebeld worden in 185 landen

Bij Ben hoef je geen nieuwe mobieletelefoon aan te schaffen, maar kun je goedkoper bellen en sms-en met het toestel dat je al hebt.

Verdien tot € 15,00

Youfone

Youfone Sim Only

Youfone maakt goedkoop bellen mogelijk doormiddel van Sim Only abonnementen.

Verdien € 8,00

Mobieltekoop.nl

Mobieltekoop.nl is een van de snelst groeiende webshops in refursbished / gebruikte smartphones. De steeds betere specificaties en toenemende degelijkheid zorgen ervoor dat telefoons vaak nog wel 4 jaar prima meegaan. Door veranderde wetgeving wordt het steeds moeizamer om nieuwe telefoons met een abonnement te verkopen. De vraag naar goede gebruikte smartphones stijgt daardoor snel.

Verdien € 5,00

Belwinkel

Op zoek naar de voordeligste sim-only?

Belwinkel.nl is de goedkoopste vergelijkingssite voor mobiel bellen, internetten en SMS'en.

Verdien € 7,50