πŸ’– Dating

Vind hier de beste datingsites en krijg een leuke vergoeding voor uw inschrijving of abonnement zodra de adverteerder uw inschrijving of abonnement heeft goedgekeurd.

Lexa

Lexa.nl is de nummer 1 datingsite van Nederland. Lexa.nl, opgericht in 2002, is de marktleider binnen de Nederlandse dating branche. De community van singles biedt members de beste en meeste kansen om dates te ontmoeten en is actief in 16 Europese landen. Lexa.nl is in 2013 uitgeroepen tot beste en meest betrouwbare datingsite van het jaar

Verdien 25% Cashback op je aankoop

C-Date

Ontmoet singles die zin hebben in liefde en plezier

C-Date is dé Matchingsite voor mensen die opzoek zijn naar een avontuurtje, een open relatie of een spannende erotische date. C-Date is de grootste internationale erotische matchmaker en is actief in 12 landen en op 4 continenten.

Verdien € 29,40

50liefde (NL)

Leuke, serieuze datingsite voor 50 plussers

50liefde.nl een leuke, serieuze datingsite voor 50 plussers in Nederland. Online dating begint bij 50liefde.nl.

Verdien 1 500 SpaarZakjes

50liefde

Leuke, serieuze datingsite voor 50 plussers in BelgiΓ«

50liefde.be een leuke, serieuze datingsite voor 50 plussers in België. Online dating begint bij 50liefde.be.

Verdien € 1,50

Nextlove.com

Dating voor alleenstaande ouders

Nextlove.com is Europa's grootste datingwebsite voor alleenstaande ouders.

Verdien 24 500 SpaarZakjes

Victoria Milan (NL)

Victoria Milan is een Noorse Dating site die gespecialiseerd is in Affaire Daten. Deze campagne is gericht op het werven van nieuwe gebruikers over de hele wereld.
Naamsbekendheid In zeer belangrijk voor Victoria Milan, daarom heeft Victoria Milan een enorme (offline) marketing afdeling die ervoor zorgt dat Victoria Milan veel benoemd wordt in persberichten (kranten en tijdschriften) en op de tv en radio. Omdat Victoria Milan een Affaire dating website is gemaakt door vrouwen voor vrouwen is het zeer belangrijk voor ons dat de vrouw naar man-verhouding echt hoog is. Er is niets vervelender voor een vrouw dan het krijgen van een miljoen berichten van mannen, omdat ze niemand anders hebben om aan te schrijven.

Verdien 6 000 SpaarZakjes

HetGrandCafe.nl

Digitaal mensen ontmoeten is spannend, romantisch en ook efficiënt. Hier weet je tenminste zeker dat de ander ook op zoek is, en misschien wel naar jou!
Het Grand Café is een gezellige digitale ontmoetingsplaats voor vrouwen en mannen van 35+ die op zoek zijn naar een vriend(in) voor vriendschap of meer.
Het Grand Café is al zes jaar open en daarmee is het bestaansrecht bewezen! Dagelijks ontmoeten mensen elkaar hier, gaan samen uit, worden verliefd.

Verdien 1 750 SpaarZakjes

RichMeetBeautiful (NL)

RichMeetBeautiful is een online ontmoetingsplaats voor volwassen, succesvolle en economische gevestigde heren, waarbij contact wordt gemaakt me mooie jonge vrouwen. RichMeetBeautiful brengt dan ook Sugarbabies en Sugardaddies samen tot één programma, waarbij met CPL en CPS vergoedingen worden gewerkt.

Verdien 7 000 SpaarZakjes

Nextlove.com

Nextlove is een van de snelst groeiende datingsites uit Scandinavie. Opgericht in 2013 en heeft sindsdien een internationale database opgebouwd van 500.000 actieve leden. Nextlove.com is de datingsite voor alleenstaande ouders. De doelgroep bestaat uit gescheiden ouders, alleenstaande ouders en personen die graag alleenstaande ouders willen ontmoeten.

Verdien 6 000 SpaarZakjes

Ashley Madison

Een Open-minded datingsite

Sla koffie over en begin meteen aan het Dessert!

Verdien tot 50 750 SpaarZakjes

nl.victoriamilan.be

de routine zat 100% veilig en annoniem

Victoria Milan biedt gebruikers in meer dan 20 landen de mogelijkheid om mensen over de hele wereld te ontmoeten terwijl alles strikt vertrouwelijk blijft.

Verdien € 31,85