πŸ’– Dating

Vind hier de beste datingsites en krijg een leuke vergoeding voor uw inschrijving of abonnement zodra de adverteerder uw inschrijving of abonnement heeft goedgekeurd.

C-Date

Ontmoet singles die zin hebben in liefde en plezier

C-Date is dé Matchingsite voor mensen die opzoek zijn naar een avontuurtje, een open relatie of een spannende erotische date. C-Date is de grootste internationale erotische matchmaker en is actief in 12 landen en op 4 continenten.

Verdien € 20,58

50liefde (NL)

Leuke, serieuze datingsite voor 50 plussers

50liefde.nl een leuke, serieuze datingsite voor 50 plussers in Nederland. Online dating begint bij 50liefde.nl.

Verdien 1.050 SpaarZakjes

50liefde

Leuke, serieuze datingsite voor 50 plussers in BelgiΓ«

50liefde.be een leuke, serieuze datingsite voor 50 plussers in België. Online dating begint bij 50liefde.be.

Verdien € 1,05

Gaybuddy

Gaybuddy online ontmoetingsplek voor mannen

Gaybuddy.nl is de meest spannende online ontmoetingsplaats voor mannen die op zoek zijn naar een date, relatie of flirt.

Verdien € 1,14

Victoria Milan (NL)

Victoria Milan is een Noorse Dating site die gespecialiseerd is in Affaire Daten. Deze campagne is gericht op het werven van nieuwe gebruikers over de hele wereld.
Naamsbekendheid In zeer belangrijk voor Victoria Milan, daarom heeft Victoria Milan een enorme (offline) marketing afdeling die ervoor zorgt dat Victoria Milan veel benoemd wordt in persberichten (kranten en tijdschriften) en op de tv en radio. Omdat Victoria Milan een Affaire dating website is gemaakt door vrouwen voor vrouwen is het zeer belangrijk voor ons dat de vrouw naar man-verhouding echt hoog is. Er is niets vervelender voor een vrouw dan het krijgen van een miljoen berichten van mannen, omdat ze niemand anders hebben om aan te schrijven.

Verdien tot 24.990 SpaarZakjes

HetGrandCafe.nl

Digitaal mensen ontmoeten is spannend, romantisch en ook efficiënt. Hier weet je tenminste zeker dat de ander ook op zoek is, en misschien wel naar jou!
Het Grand Café is een gezellige digitale ontmoetingsplaats voor vrouwen en mannen van 35+ die op zoek zijn naar een vriend(in) voor vriendschap of meer.
Het Grand Café is al zes jaar open en daarmee is het bestaansrecht bewezen! Dagelijks ontmoeten mensen elkaar hier, gaan samen uit, worden verliefd.

Verdien 1.750 SpaarZakjes

RichMeetBeautiful (NL)

RichMeetBeautiful is een online ontmoetingsplaats voor volwassen, succesvolle en economische gevestigde heren, waarbij contact wordt gemaakt me mooie jonge vrouwen. RichMeetBeautiful brengt dan ook Sugarbabies en Sugardaddies samen tot één programma, waarbij met CPL en CPS vergoedingen worden gewerkt.

Verdien 24.500 SpaarZakjes

Nextlove.com

Nextlove is een van de snelst groeiende datingsites uit Scandinavie. Opgericht in 2013 en heeft sindsdien een internationale database opgebouwd van 500.000 actieve leden. Nextlove.com is de datingsite voor alleenstaande ouders. De doelgroep bestaat uit gescheiden ouders, alleenstaande ouders en personen die graag alleenstaande ouders willen ontmoeten.

Verdien 21.000 SpaarZakjes

Ashley Madison

Een Open-minded datingsite

Sla koffie over en begin meteen aan het Dessert!

Verdien tot 35.530 SpaarZakjes

nl.victoriamilan.be

de routine zat 100% veilig en annoniem

Victoria Milan biedt gebruikers in meer dan 20 landen de mogelijkheid om mensen over de hele wereld te ontmoeten terwijl alles strikt vertrouwelijk blijft.

Verdien € 31,85

ElitemeetsBeauty.com

Elite Meets Beauty dating

#1 Dating for the Elite & Beautiful in Belgium "15,000+ new members monthly 63% HIGHLY EDUCATED 67% Intelligent & Beautiful Women"

Verdien € 21,84

Meetursugar.com

MeetUrSugar

Over MeetUrSugar.com
MeetUrSugar.com is de Sugardating website waar leuke dames en heren zich beschikbaar stellen voor een eerste date. Door de unieke software kunnen leden eenvoudig een eerste date in plannen met een dame of heer van hun keuze. Leden kunnen eenvoudig een bod uitbrengen op een date welke na acceptatie kan worden ingepland. Voor mensen met een druk leven die weinig tijd hebben om een date te zoeken is dit de ideale manier om snel een leuke afspraak te krijgen.

Verdien tot € 1,75

Qupid

Qupid datingsite

Qupid.nl is dé mainstream datingsite in Nederland en Belgie gericht op mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Qupid.nl werkt op basis van credits. Dit betekent dat je dus niet vastzit aan abonnementen of kleine letters. Hierin onderscheidt Qupid.nl zich van de rest, waarbij je zelf bepaalt hoeveel je precies wilt besteden bij de zoektocht naar jouw ideale partner!

Verdien € 1,14

GayPartner

Gay Partner

Gaypartner.be is dé gaydating site voor gays in België en Nederland op zoek naar een date, ontmoeting, relatie of een avontuur. Gaypartner.be biedt een uitstekend selectie aan

Verdien € 1,14

Sexmeeting.nl

Sexmeeting.nl is een opvallende en gewaagde ontmoetingsplek voor mensen die zoeken naar een spannend avontuur! De site speelt direct in op de behoefte van écht persoonlijk en direct contact met moderne contactmogelijkheden. De profielen zijn zeer uitgebreid en de Matchmaker zorgt voor de perfecte date om contacten te leggen. Sexmeeting.nl is een frisse en prettige website met een duidelijke structuur en zonder vage bedoelingen. Alle profielen zijn 100% echt en geverifieerd zodat u zeker weet dat fysiek contact ook écht mogelijk is! Via de chatbox kunt u vervolgens met elkaar een Hook-Up regelen.

Verdien tot € 11,03