πŸ’» Elektronica en witgoed

Op zoek naar een wasmachine,TV of koffiezetapparaat? Koop deze eenvoudig via KlikJeZakgeld en ontvang een leuk geldbedrag terug in uw saldo zodra de adverteerder uw aankoop heeft goedgekeurd!

AliExpress

Winkel Slim, Leef Beter!

AliExpress is een online marktplaats gecreërd door Alibaba.com, inmiddels één van de allergrootste en belangrijkste spelers ter wereld op het gebied van e-commerce.

Verdien 2.5% Cashback op je aankoop

Expert.nl

Expert is een klantgerichte vakspeciaalzaak in home-elektronica die zich onderscheidt met de pijlers; Beste Service, Persoonlijk Advies en Vertrouwd Dichtbij. Drie kernwaarden waarmee Expert van toegevoegde waarde is in de huidige markt. Het zit in het DNA van Expert om klanten blij te maken, dat blijkt ook uit diverse onderzoeken. Dat doet Expert met de beste service en met, heel belangrijk, persoonlijk advies. En dankzij 140 winkels door heel Nederland en een landelijke webwinkel is Expert altijd vertrouwd dichtbij. Dat maakt Expert uniek. Elektronica hoort iets toe te voegen aan het leven van de klant. Of dat nu plezier, gemak of beide is, dankzij Experts persoonlijke benadering is de klant verzekerd van het beste advies en een passende service.

Verdien tot 1.8% Cashback op je aankoop

Tommyteleshopping.com

Tommy Teleshopping kent u vast van televisie!

Alleen bij Tommy Teleshopping bestelt u alle originele producten bekend van tv

Verdien 3% Cashback op je aankoop

MediaMarkt

De nummer 1 in Elektronica!

MediaMarkt is Europa's nummer één winkelketen voor consumentenelektronica.

Verdien tot € 15,00 + Verdien 1.4% Cashback op je aankoop

Best-direct.nl

Bekend van tv!

Best-direct.nl biedt sinds 1992 een uitgebreid scala aan innovatieve en 'probleemoplossende' teleshopping artikelen, welke vaak bekend zijn van TV. Van crosstrainers tot aan Plug-in mini kachels; de artikelen van Best-direct.nl zijn te zien op Nederlandse teleshopping zenders zoasl Tell Sell op RTL4, Net5, RTL5, SBS6 en SBS9.

Verdien 2% Cashback op je aankoop

Skala.nl

Sinds 40 jaar is Skala actief in de verhuur van consumenten elektronica. In een ver verleden met fysieke winkels op A-locaties in bijna elke grote stad van Nederland, nu met een online webshop als enige kanaal waar een conversie plaatsvindt. Op de website van Skala kan de bezoeker een apparaat bestellen, waarna deze door het commerciële team van Skala wordt nagebeld om de bestelling in orde te maken en een leveringsdatum af te spreken.
Apparatuur huren bij Skala betekent kiezen voor het betalen per maand. Door voor Skala te kiezen hoeft de consument 'grote' aankopen niet meer uit te stellen tot het aankoopbedrag bij elkaar is gespaard.

Verdien € 1,50

GSMWEB.NL

DΓ© onafhankelijke mobiele prijsvechter van Nederland

GSMWEB.NL is al 17 jaar dé onafhankelijke mobiele prijsvechter van Nederland.

Verdien tot € 10,00

Outlettoday.nl

De webwinkel Outlettoday is een webwinkel die gestart is om de diverse producten die overbleven uit de aangekochte partijen voor Buythistoday de dagaanbieder online te kunnen verkopen, alles wordt dus uit voorraad verkocht, de webwinkel Outlettoday verkoopt de producten voor dezelfde scherpe prijs als bij de dagaanbieding op Buythistoday. Het aanbod is erg breed en de aangeboden producten variëren van een handdoek tot een doucheset en van een tafel openhaard tot een strijkbout of webcam, alle denkbare producten komen voorbij en worden voor een superscherpe prijs aangeboden, alle producten zijn nieuw en met garantie, ook producten retourneren gaat probleemloos, tevens is de klantenservice op werkdagen tussen 9 en 1700 uur te bereiken, zodat alle vragen over produkten, garantie en/of retournummers snel beantwoord kunnen worden.

Verdien 0.7% Cashback op je aankoop

JBL.nl

Geluidssystemen van JBL

De geluidssystemen van JBL die u hoort bij de grootste live-evenementen zijn nu ook beschikbaar voor iedereen!

Verdien 2% Cashback op je aankoop

Conrad.nl

Wat jij zoekt hebben zij al gevonden.

Conrad is er voor iedereen met een voorliefde voor elektronica en techniek.

Verdien 1% Cashback op je aankoop

Coolair

Koop deze luchtkoeler voor thuis! Heeft u enorm veel last van de hitte, maar is een airconditioningsysteem gewoon te duur? Deze revolutionaire uitvinding belooft hier verandering in te brengen...

Verdien 7 500 SpaarZakjes

Buymi.nl

Bij BuyMi.nl draait alles om televisies, audio apparatuur, de bijbehorende accessoires, maar bovenal de service.

Verdien 2.2% Cashback op je aankoop

Gearbest.com

Affordable Quality, Fun Shopping

Een premium online elektronice reseller die een selectie heeft van de beste gadgets, een onverslaanbare winkel beleving, snelle verzending en een uitzonderlijke klantenservice.

Verdien tot 0.4% Cashback op je aankoop

Allekabels

Allekabels, veel meer dan alleen maar kabels

Allekabels.nl is up-to-date en altijd op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Verdien 3.65% Cashback op je aankoop

Rebuy

Je gebruikte elektronica eenvoudig en veilig online aan reBuy verkopen.

Je gebruikte elektronica eenvoudig en veilig online aan reBuy verkopen.
Via onze ‘groene website’ kun je jouw gebruikte elektronica aan ons verkopen. Hier staan alle producten die wij op dit moment aankopen. Staat jouw device ertussen? Beantwoord dan snel de vragen en zie direct het te verwachten bedrag voor jouw gebruikte product!

Verdien 1% Cashback op je aankoop