🌐 Domeinnamen en hosting

Bent u op zoek naar een domeinnaam of hosting? Regel dit eenvoudig via KlikJeZakgeld en ontvang een leuke vergoeding.

Junda.nl

Junda.nl hosting

Junda.nl is het snelstgroeiende hostingbedrijf in Nederland en België. Het is opgericht door een groep techneuten met ruim 20 jaar ervaring in de hostingbranche. Ons doel is het leveren van de beste hosting producten voor oa. WordPress websites, security, een uitgebreid aanbod aan domein extensies en een klantenservice van hoge kwaliteit. Junda.nl is er trots op dat haar klanten op elk moment van de week kunnen rekenen op de beste ondersteuning. Daarom is de helpdesk van Junda.nl 7 dagen per week bereikbaar, zodat klanten altijd snel en gemakkelijk hulp kunnen krijgen bij vragen of problemen met hun hosting.

Verdien 8.75% Cashback op je aankoop

Websiteoffertes.nl

Website Offertes

WebsiteOffertes.nl is het platform om een gratis een offerte aanvraag te plaatsen op het gebied van websites, marketing & app's. De klant kan bij WebsiteOffertes.nl binnen 24 uur vrijblijvende offertes ontvangen van webdesigners die geïnteresseerd zijn in specifieke opdrachten!

Verdien € 8,58

Hostnet NL

Hostnet

Hostnet is een van de betrouwbaarste en klantvriendelijkste hostingproviders van Nederland met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van domeinregistratie en webhosting.

Verdien tot 10.5% Cashback op je aankoop

Brookz , platform voor bedrijfsovername

Brookz , platform voor bedrijfsovername

Brookz is met ruim 35.000+ ondernemers, investeerders en adviseurs het grootste overnameplatform van Nederland. Brookz is 100% onafhankelijk en brengt sinds 2007 ondernemers, investeerders en adviseurs direct met elkaar in contact.

Verdien € 3,50

Kaspersky NL

Kaspersky antivirus

Kaspersky. World leading, award winning security software.

Verdien 7% Cashback op je aankoop

Contentbase NL

Contentbase

ContentBASE sells unique, professionally designed, fully editable, social media promo content. In our first 3 months after launch, you make 40% per sale. After the initial 3 months, you make 20% per sale.

Verdien 17.5% Cashback op je aankoop

Caiway NL

Caiway glasvezel

CAIW levert onder de merknaam Caiway digitale radio- en televisie, internet en telefonie aan consumenten in veel gemeentes van Nederland.

Verdien tot € 19,95

Hostinger.com

Wij helpen u bij het lanceren van uw online missie

Verdien 14% Cashback op je aankoop

Flexahosting.nl

Flexahosting.nl

Flexahosting.nl biedt met hostingpakketten vanaf slechts € 1,- per maand de beste waarde van Nederland aan. Bij aankoop van een hostingpakket kunnen klanten profiteren van de speciale domeinaanbieding, waarbij ze een domeinnaam kunnen krijgen voor slecht € 1,-. Naast de lage prijzen, staat Flexahosting.nl bekend om zijn betrouwbare en hoogwaardige hostingdiensten.

Verdien € 1,23

WebsiteDiscount.nl

WebsiteDiscount

WebsiteDiscount.nl maakt professionele WordPress websites tegen een betaalbare prijs.

Verdien 12.25% Cashback op je aankoop