Ben je al lid? Inloggen

Gezondheid en verzorging

Bestel deze eenvoudig via KlikJeZakgeld bij de online drogisterijen en krijg een leuk centje terug in uw saldo zodra de adverteerder uw aankoop heeft goedgekeurd!

HEMA

Voor ieder wat wils op hema.nl

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en u ziet het meteen: nergens anders vind u die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders komt u die eigenzinnige winkelinrichting tegen. Dat maakt HEMA uniek.

Verdien 2% Cashback op je aankoop

AliExpress

Winkel Slim, Leef Beter!

AliExpress is een online marktplaats gecreërd door Alibaba.com, inmiddels één van de allergrootste en belangrijkste spelers ter wereld op het gebied van e-commerce.

Verdien 2.5% Cashback op je aankoop

Vitstore

Vitaminen en meer...

Vitstore.com is één van de grootste webwinkels op het gebied van hoogwaardige kwaliteit voedingssupplementen.

Verdien 7% Cashback op je aankoop

Plein

Plein
Met 60.000 producten is Plein onze grootste online winkel. Alles op het gebied van verzorging, gezondheid, afslanken en seksualiteit hebben wij in ons assortiment. Bestel gemakkelijk je favoriete verzorgingsproducten en laat ze gratis thuisbezorgen.

Verdien 1.4% Cashback op je aankoop

OHRA Zorgverzekering

Je bent vrij om je zorgverlener te kiezen

Met onze zorgverzekering heb je vrije zorgkeuze en mag je zelf je zorgverlener kiezen. Logisch?

Verdien € 24,75

Drogisterij.net

Drogisterij.net is marktleider als online drogist
Drogisterij.net biedt een breed assortiment met 73.000 drogisterij-artikelen, met elke week andere aanbiedingen en nieuwe producten.

Verdien 0.6% Cashback op je aankoop

Detoxpure.nl

Detoxpure.nl is een campagne ingericht op het verkopen van het product Detox Pure.
Een Detox Pure 3 weken pakket kost €59,95, er worden geen verzendkosten in rekening gebracht. Klanten die bestellen zijn betaalplichtig en kunnen achteraf betalen via Billink. Het pakket wordt verzonden via PostNL. Detoxpure.nl is aangesloten bij Stichting Webshop Keurmerk.
Detox Pure reinigt het lichaam van binnenuit. Het voert de schadelijke afvalstoffen af en geeft een enorme energieboost.

Verdien 1 100 SpaarZakjes

Vitamins.nl

Vitamins.nl verkoopt producten voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Van proteïne shakes voor sporters tot detox drankjes voor feestgangers. En nog veel meer! Vitamins.nl heeft ruim 40 000 vitamines, mineralen, kruiden, theeën, homeopathie en voedingssupplementen online en bestelbaar. Ook is er keuze uit 28 000 drogisterij producten. Vitamins.nl onderscheidt zich van de concurrentie door bij iedere bestelling altijd een cadeau weg te geven
Vitamins.nl is tevens leverancier van AMISET producten. AMISET producten zijn hoogwaardige voedingssupplementen en functionele voedingsproducten die het lichaam stimuleren om fit en gezond te blijven.

Verdien tot 0.8% Cashback op je aankoop

ZorgKiezer.nl

Onafhankelijk zorgverzekering vergelijken

Verdien 10 000 SpaarZakjes

Weight Watchers

 Met het Feel Good programma laat Weight Watchers je bezoekers zien hoe zij tijd voor zichzelf vrij maken, zodat zij zich goed voelen en gelukkiger in het leven staan. Weight Watchers helpt en i inspireert, met extra inzichten, dagelijks advies en extra motivatie als het nodig is.

Verdien € 1,60

HelloFresh Winactie - FamilyBlend

Doe mee en maak kans op een €100,- cadeaubon van Cook & Co + altijd €25,- korting op je eerste box!

Doe mee en maak kans op een €100,- cadeaubon van Cook & Co + altijd €25,- korting op je eerste box! Quick & Easy boxIn de Quick & Easy Box vind je eenvoudige vlees-, vis- en vegetarische recepten die je in 20 - 25 minuten op tafel zet.

Verdien € 0,25

Styletone

Probeer nu onze beautybox

Maandelijks weer een feestje als de box door de bus valt!

Verdien € 1,00

Yves Rocher

De expert in plantaardige cosmetica.

Al 50 jaar is Yves Rocher expert in plantaardige cosmetica.

Verdien 4.25% Cashback op je aankoop

SpaOnline

"Wij geloven erin dat je moet kunnen delen om te vermenigvuldigen. Zodoende dat we graag samenwerken met affiliate partners." - Faizal Siddiqui, Directeur SpaOnline BV

Verdien 0.4% Cashback op je aankoop

Postcode Zorgcollectief

Iedereen kan via het Postcode Zorgcollectief een goede zorgverzekering afsluiten met vrije zorgkeuze. Door deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering krijgt u een korting tot 30% en bent u uitstekend verzekerd bij Nationale-Nederlanden.

Verdien € 5,00