πŸ’°FinanciΓ«n en Verzekeren

Als u een offerte of lening aanvraagt, verzekering afsluit, een spaarrekening opent, auto leased via KlikJeZakgeld dan ontvangt u een leuke cashbackvergoeding van ons zodra de adverteerder uw aanvraag heeft goedgekeurd.

Ohra verzekeringen

Verzekeren zonder Paarse krokodillen

OHRA staat voor verzekeren zonder Paarse Krokodillen

Verdien tot € 36,25

Independer Autoverzekering

Autoverzekering vergelijken en afsluiten

Hoe volledig is onze vergelijking van autoverzekeringen?

Verdien 10 000 SpaarZakjes

United Consumers

Eenvoudig besparen op uw vaste lasten

Korting op stroom, aardgas, zorgverzekering, autoverzekering, mobiele abonnementen en tanken! Zo houdt u meer over voor leuke dingen.

Verdien tot 30 000 SpaarZakjes

Pricewise.nl

Vergelijk en bespaar op je vaste lasten

Pricewise vindt dat iedereen de beste deal verdient voor energie, verzekeringen, internet & tv en lenen. Dat vindt Pricewise niet alleen. Pricewise is met recht een van de grootste onafhankelijke vergelijkingssites van Nederland. Daarom kan Pricewise deals voor u regelen die u nergens anders krijgt. Zelfs niet bij de leverancier of aanbieder zelf. Vergelijk met één klik eenvoudig de markt, kijk hoeveel u kunt besparen en stap direct probleemloos over. Gemiddeld levert dat al snel honderden euro’s op. Tja, Website van het Jaar word je niet zomaar. Twee jaar achter elkaar.

Verdien tot 19 800 SpaarZakjes

Dierenverzekering.nl

Complete dekking en altijd lage premies!

Met onze verzekeringen bied je jouw huisdier de beste zorg en hoef jij je geen zorgen te maken over hoge rekeningen.
Dierenverzekering heeft één uitgebreide verzekering voor alle honden en katten. Hoeveel wij vergoeden, hangt echter af van het pakket dat jij kiest. Er zijn drie pakketten, namelijk een Basis, Plus en Top pakket.

Verdien € 10,00

Nationale-Nederlanden Zorg

Dé inclusieve Zorgverzekering

Verdien 10 000 SpaarZakjes

Homediscounter.lease

Lease je meubels

Home Discounter Lease is een vernieuwend alternatief op het bezitten van meubels – het toegankelijk maken van de laatste interieur items en trends voor iedereen tegen een vast laag bedrag per maand voor een nieuwe woonkamerset, bed, of tuinset.

Verdien 37 500 SpaarZakjes

Aegon

Regel nu eenvoudig online al uw verzekeringen!

De producten en services van Aegon horen bij de beste op de markt.

Verdien tot 36 000 SpaarZakjes

Autoweekautoverzekering

De autoverzekering voor de autoliefhebber

Voordelen AutoWeek Autoverzekering
Wij weten hoe belangrijk uw auto is, en dat het lastig is een goede en goedkope autoverzekering daarbij te vinden.Met de AutoWeek Autoverzekering kiest u voor een autoverzekering met vele voordelen, die daarnaast ook nog eens zeer voordelig is.

Verdien 20 000 SpaarZakjes

Toeslagenaanvragen.net

Gemakkelijk en snel online uw toeslag aanvragen

De welbekende slogan “Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker” wordt door de Belastingdienst niet altijd waargemaakt.

Verdien tot € 3,75

Easyswitch.nl

Vergelijk hier de beste energie-aanbiedingen

Easyswitch.nl is dé vergelijkingswebsite als het gaat om het vergelijken van energie. Easyswitch.nl biedt bezoekers een 100% onafhankelijke vergelijking van energiecontracten die het beste aansluiten op hun situatie en wensen. De aanbiedingen op de website zijn bovendien goedkoper dan die van leveranciers zelf. Daarnaast staat de klantenservice dagelijks klaar om klanten te helpen.

Verdien 10 000 SpaarZakjes

Brand New Day

Brand New Day is dé online pensioenbank van Nederland. In 2010 opgericht door de oprichters van BinckBank, om een alternatief te bieden voor de gevestigde orde waarin veel te veel voor je financiële producten betalen normaal was. Daarom biedt Brand New Day haar klanten een bourgondische service maar is calvinistisch in de kosten.

Verdien tot € 10,00

Makelaarzoeker.nl

De Makelaar zoeker

Makelaarzoeker.nl is een online platform waar consumenten een makelaar kunnen vinden.

Verdien 10 000 SpaarZakjes

GWKTravelex.nl

GWKTravelex

Als één van de wereldwijde marktleiders in vreemde valuta dienstverleners, is GWK Travelex de vertrouwde naam in buitenlands geld voor meer dan 80 jaar. Het promoten van GWK Travelex op uw website zorgt ervoor dat uw bezoekers voorzien worden van betrouwbare service, verkrijgbaar op grote vliegvelden, bij vestigingen op grotere NS stations en in stadscentra.

Verdien 0.44% Cashback op je aankoop

Total.nl - tankpas

De tankpas van Total

Total S.A. is een multinational met ruim 100.000 werknemers en bedrijven in meer dan 130 landen.

Verdien 5 000 SpaarZakjes