πŸ“š Boeken, kranten, tijdschriften, DVD en Muziek

Als u een (proef)abonnement afsluit of een bestelling doet via KlikJeZakgeld ontvangt u een leuke vergoeding zodra de adverteerder uw bestelling of abonnement heeft goedgekeurd.

dutchdjequipment.nl

Dutch Dj Equipment hier begint jouw carrière als DJ

Dutch DJ Equipment. De DJ Winkel van Nederland. Boost jouw DJ carrière met Dutch DJ Equipment.

Verdien 0.98% Cashback op je aankoop

How to Talk (NL)

How to Talk het boek voor uw gezin

Verrijk jouw communicatievaardigheden met kinderen met het boek "How2talk2kids: Effectief Communiceren met Kinderen". Dit boek is een essentiële gids voor ouders en verzorgers die streven naar een harmonieus gezinsleven. Leer hoe je effectief kunt luisteren, uitnodigt tot samenwerking, en conflicten op een constructieve manier oplost. Transformeer je relatie met je kinderen met praktische tips en herkenbare voorbeelden.

Verdien € 0,88

Denksport

Puzzel ook mee

Keesing Media Group is wereldwijd marktleider op het gebied van puzzelboeken. Hoofdkantoor in Amsterdam, actief in 16 landen. Wij geven puzzelmagazines en puzzelboeken uit via de boek- en tijdschriftenhandel.

Verdien 3.5% Cashback op je aankoop

Coolshop (NL)

Welkom bij Coolshop.com
Coolshop is een bekroonde webshop, met meer dan 130.000 producten in meer dan 20 categorieën. We bieden dagelijkse deals, wekelijkse campagnes, scherpste prijzen op de markt en een toegewijd team voor al je winkelbehoeften.

Verdien 1.58% Cashback op je aankoop

Boekenvoordeel

BoekenVoordeel

BoekenVoordeel is met 100 winkels in Nederland en België de grootste winkelketen op het gebied van voordeelboeken.

Verdien 2.8% Cashback op je aankoop

Dvhn.nl

Kies jouw abonnement bij Dvhn

Mediahuis Noord is uitgever van de Leeuwarder Courant, Dagblad van het Noorden en het Friesch Dagblad. Daarnaast geeft Mediahuis Noord meer dan 30 nieuws- en weekbladen uit. Mediahuis Noord beheert ruim 50 digitale regionale en landelijke kanalen, waaronder Mensenlinq en Familieberichten. Mediahuis Noord gelooft onvoorwaardelijk in onafhankelijke journalistiek en sterke, relevante media die een positieve bijdrage leveren aan mens en maatschappij. Mediahuis Noord staat midden in de noordelijke samenleving. Gebruikers, lezers en adverteerders staan centraal, er wordt continu ingespeeld op hun behoeften. Mediahuis Noordis een lerende en wendbare organisatie. Mediahuis Noord maakt onderdeel uit van de Mediahuis groep.

Verdien tot € 9,80

eBook.nl

De eBookwinkel van Nederland

eBook.nl bestaat sinds 2000 en is de grootste gespecialiseerde ebookwinkel van Nederland. Ebook.nl spant zich in om zoveel mogelijk Nederlandstalige eBooks van alle uitgeverijen en alle auteurs beschikbaar maken. Ze zijn voortdurend bezig het Nederlandstalige aanbod te vergroten.

Verdien 1.93% Cashback op je aankoop

Onsmagazijn.com

Online shoppen bij je lokale winkelier

Onsmagazijn.nl is een initiatief van lokale winkeliers om online winkelen aan haar klanten te kunnen aanbieden.

Verdien tot 5.25% Cashback op je aankoop

Luisterboeken.nl

Het grootste aanbod luisterboeken

Luisterboeken.nl heeft het grootste aanbod luisterboeken in mp3. Met maar liefst 2400 titels is er voor ieder wat wils. Jeugd- en kinderboeken, romans en literatuur, hoorcolleges, hoorspelen en spannende boeken van talloze bestsellerauteurs, waaronder Herman Koch, Saskia Noort, Lars Kepler, Maarten van Rossem, Jaap ter Haar, Annie M.G. Schmidt en Roald Dahl.

Verdien 4% Cashback op je aankoop

Elle.nl

ELLE

ELLE is dé autoriteit op het gebied van persoonlijke stijl en smaak en kent de wereld van mode en beauty als geen ander.

Verdien 7% Cashback op je aankoop

Jan-magazine.nl

Jan-magazine

JAN-magazine.nl is het authentieke, puur Nederlandse, glossy merk dat de klant raakt.

Verdien 7% Cashback op je aankoop

Womanshealthmag.com

probeer nu

Women's Health is het grootste health glossy die inspireert, informeert en de lezer uitdaagt om grenzen te verleggen – want buiten de comfortzone gebeuren de mooiste dingen.

Verdien 7% Cashback op je aankoop

Quest.nl

wetenschappelijk blad voor jong en oud

Quest is een wetenschappelijk blad die het haar lezers makkelijk en toegankelijk maakt.

Verdien 7% Cashback op je aankoop

Quotenet.nl

het blad voor de ondernemers

Quote bericht elke maand over de stand van zaken in het Nederlandse bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, carrière en het leven aan de top.

Verdien 7% Cashback op je aankoop

Questjunior.nl

voor nieuwsgierige kinderen

Quest Junior is hét tijdschrift voor nieuwsgierige jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar.

Verdien 7% Cashback op je aankoop