Ben je al lid? Inloggen

Boeken, kranten, tijdschriften, DVD en Muziek

Als u een (proef)abonnement afsluit of een bestelling doet via KlikJeZakgeld ontvangt u een leuke vergoeding zodra de adverteerder uw bestelling of abonnement heeft goedgekeurd.

AliExpress

Winkel Slim, Leef Beter!

AliExpress is een online marktplaats gecreërd door Alibaba.com, inmiddels één van de allergrootste en belangrijkste spelers ter wereld op het gebied van e-commerce.

Verdien 2.5% Cashback op je aankoop

BookSpot.nl

BookSpot.nl is de online boekwinkel van Nederland met ruim 300.000 boeken, ebooks, CD’s, DVD’s en games.

Verdien tot 2.5% Cashback op je aankoop

TV Krant

Half jaar TV Krant voor € 10 inclusief HEMA bon van €10

Ontvang TV Krant een halfjaar voor eenmalig € 10,- en krijg de HEMA cadeaubon t.w.v. € 10,- er GRATIS bij!

Verdien € 2,00

123tijdschrift.nl

123tijdschrift.nl is met meer dan 500 aanbiedingen voor ruim 400 titels de grootste onlinekiosk van Nederland. 123tijdschrift.nl biedt alle middelen om met succes tijdschriften, dagbladen en vakbladen te verkopen. In combinatie met de hoge vergoedingen heeft dit ervoor gezorgd dat 123tijdschrift.nl binnen korte tijd is uitgegroeid tot één van de meest populaire affiliateprogramma's van Nederland.
Klantenvoordelen bij 123tijdschrift.nl:

Verdien tot 680 SpaarZakjes + Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

F&L Media

F&L Media B.V.
In de webshop van F&L Media ben je aan het juiste adres voor mooie tijdschriften. Tijdschriften op het gebied variërend van fotografie, koken, auto’s en computers. Voor jong en oud, man en vrouw; iedereen kan hier een magazine vinden om eens lekker mee onderuit op de bank te gaan, om uitgebreid mee te koken, fotografie onder de knie te krijgen of om computerskills uit te breiden. De webshop van F&L verkoopt magazines, abonnementen op deze magazines en speciale uitgaven. Het gaat in totaal om 9 merken met elk hun eigen doelgroep. F&L richt zich hierbij op zowel de Nederlandse als Belgische markt.

Verdien 1% Cashback op je aankoop

T-Mobile Thuis

Stel je Internet, TV en Bellen abonnement samen

Met 3,7 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten.

Verdien tot 28 000 SpaarZakjes