Ben je al lid? Inloggen

Sport en recreatie

Bestel deze eenvoudig via KlikJeZakgeld en krijg een cashbackvergoeding zodra de adverteerder uw aankoop heeft goedgekeurd.

Golfreizen.nu

Golfreizen.nu is gespecialiseerd in het aanbieden van Golfreizen en Golfvakanties. Op de website www.Golfreizen.nu staat een overzicht van het aanbod van alle golfaccommodaties met uitgebreide omschrijvingen, streek- en plaatsinformatie en natuurlijk informatie over de dichtstbijzijnde golfbanen.

Verdien tot 250 SpaarZakjes

Onlineskateshop.nl

Onlineskateshop is een skate-speciaalzaak. Dat wil zeggen dat men er van op aan kan dat je in de winkel deskundig advies krijgt.
Een speciaalzaak is niet duurder dan andere winkels, het verschil zit in de service en de deskundigheid.

Verdien 0.5% Cashback op je aankoop

Sportsfashionoutlet.eu

SportsFashionOutlet.eu is dé online outlet met de grootste kleding- en schoenenmerken voor de kleinste prijzen. Geen gedrang in de winkel of lange wachttijden door te drukke rijen.Gewoon winkelen in de online outlet vanaf uw luie stoel, op uw tablet of via de mobiele telefoon.

Verdien 0.5% Cashback op je aankoop

Fietsparadijs.com

Fietsparadijs.com is een toonaangevende webshop voor de leuke fietsaccessoires.

Verdien 0.5% Cashback op je aankoop

Aktiesport.nl

Aktiesport is de grootste sportretailketen van Nederland met een hoofdkantoor in Aalsmeer en meer dan 100 winkels in heel Nederland. Ze zijn dus altijd dichtbij, maar ook thuis winkelen kan via onze webshop. En zelfs in onze winkels vind je internetschermen. Daardoor is je maat altijd aanwezig, ook al heeft het filiaal jouw maat niet op voorraad. Zo grijp je nooit meer mis. Aktiesport is hiermee uniek in Nederland!

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Avantisport

Sportief de goedkoopste!

Avantisport.nl is een online webshop met een ruim assortiment in sportartikelen.

Verdien 1.75% Cashback op je aankoop

Decathlon

Sport voor iedereen!

Sportkleding, sportschoenen en andere sportartikelen
Decathlon is de grootste sportwinkel van Nederland. Met een breed assortiment aan scherp geprijsde sportkleding, sportschoenen (voetbalschoenen, hardloopschoenen etc.) en andere sportartikelen zorgt Decathlon ervoor dat sporten toegankelijk wordt voor iedereen. Omdat de producten binnenshuis worden ontwikkeld kunnen we de prijzen laag houden, maar hoeven we geen compromissen te sluiten als het gaat om kwaliteit!

Verdien 1.65% Cashback op je aankoop

Plutosport

De grootste online sportwinkel van Nederland

Online winkelen bij Plutosport betekent Topmerken voor de scherpste prijs.

Verdien 3% Cashback op je aankoop