Ben je al lid? Inloggen

Baby's & kinderen, speelgoed

Koop via KlikJeZakgeld kleding of speelgoed voor uw kleine spruit en ontvang een leuk centje terug in uw saldo.

HEMA

Voor ieder wat wils op hema.nl

Een leuk en makkelijk leven hoeft helemaal niet duur te zijn, vindt HEMA. Loop de winkels binnen en u ziet het meteen: nergens anders vind u die opvallende combinatie van alleen de beste artikelen voor het dagelijkse leven, met een eigen, bijzondere vormgeving, voor verrassend lage prijzen. Nergens anders komt u die eigenzinnige winkelinrichting tegen. Dat maakt HEMA uniek.

Verdien 2% Cashback op je aankoop

AliExpress

Winkel Slim, Leef Beter!

AliExpress is een online marktplaats gecreërd door Alibaba.com, inmiddels één van de allergrootste en belangrijkste spelers ter wereld op het gebied van e-commerce.

Verdien 2.5% Cashback op je aankoop

Speelgoedpostorder.nl

De speelgoedpostorder.nl verkoopt een groot assortiment speelgoed en pluche knuffels van diverse bekende speelgoed merken. U kunt hier ook terecht voor een groot assortiment buitenspeelgoed, zoals trampolines, speelhuisjes, zandbakken en opblaasbare zwembaden.

Verdien 0.8% Cashback op je aankoop

Opentopzwanger.nl

OpEnTopZwanger.nl bestaat uit een jong en ambitieus team.

Verdien 0.8% Cashback op je aankoop

Shop4 (NL)

Shop4nl.com is een Britse retailer van games, dvd's, Blu-rays, bordspellen, kaartspellen, gadgets, posters, speelgoed en nog veel meer! Of jouw bezoekers nu een aankoop doen van de nieuwste blockbuster voor zichzelf, of een DVD voor een vriend, ze hebben voor ieder wat wils!

Verdien 0.5% Cashback op je aankoop

Spartoo

Fashion van top tot teen!

Snelst groeiende schoenenwebshop van Europa!

Verdien € 1,75 + Verdien 2.1% Cashback op je aankoop

AD Webwinkel

Zin in een leuke dag?

 Onvergetelijke uitjes met kortingen tot wel 50%

Verdien 1.5% Cashback op je aankoop

Funenfeestwinkel.nl

Fun & Feest winkel is een online feestwinkel met een zeer uitbereid en uniek feestartikelen, fopartikelen, versiering, verkleedkleding, oranje artikelen, hoeden, maskers, pruiken en verkleedaccessoires aanbieden. Fun & Feest heeft artikelen voor elke feestelijke gelegenheid en alles kan snel uit voorraad geleverd worden.

Verdien 1.2% Cashback op je aankoop