Een van de grootste beautyscholen in de Benelux

De Schoonheidsschool is met meer dan 6000 studenten per jaar een van de grootste beautyscholen in de Benelux en erkend door de Vlaamse Overheid (VLAIO) in het kader van de KMO-portefeuille en opleidingscheques..

PRAKTIJKGERICHT LES VOLGEN
De Schoonheidsschool geeft je theorie waar dat nodig is, maar dompelt je vooral heel snel onder in de praktijk. Tijdens de lessen oefen je veel zélf. Onze ervaring leert dat je zo het maximale uit je studie haalt én nadien onmiddellijk in een job aan de slag kan. En dat is uiteindelijk waar het om gaat.

De Schoonheidsschool biedt meer dan 250 opleidingen aan, verspreid over 6 campussen over Vlaanderen. Zo volg je dus altijd les bij jou in de buurt.

GERENOMMEERDE DOCENTEN
Niet zomaar even wie kan aan onze school lesgeven. Onze selectie van docenten is zeer streng. Elke lesgever moet al minstens 3 jaar lesgeven, en meer dan 5 jaar ervaring hebben in het beroep dat jij gaat studeren. Maar vooral: ze moeten graag het gráág doen. Je krijgt van onze docenten met veel passie uitgelegd wat vandaag van belang is om jouw beroep succesvol uit te kunnen oefenen.

Onze school gaat zelfs nog verder: we werken regelmatig mee aan grote evenementen en diverse bekende gastdocenten hebben al les gegeven aan de Schoonheidsschool.

UNIEKE LEEROMGEVING
You live, you learn. De beautywereld evolueert constant. De moderne technologie ook. Onze leslokalen in Antwerpen, Gent, Brussel en Hasselt zijn modern en hygiënisch. Ons instituut is een kenniscentrum en een ontmoetingsplaats voor professionelen. Dit zowel in de klas als online! Zo werken we met een splinternieuwe online leeromgeving met extra lesmateriaal, filmpjes enz. Op je persoonlijke studentenprofiel kan je dan weer gemakkelijk jouw eigen agenda raadplegen, nieuwe opleidingen ontdekken, enz.

Waardevolle diploma's voor professionals
De Schoonheidsschool beloont de inzet, het doorzettingsvermogen en de ambitie van haar studenten met een waardevol diploma. Dat diploma is de beloning voor een geslaagd examen, het bewijs van jouw kennis en vaardigheden én het begin van een levenslang leertraject. Kortom, het is het sluitstuk van jouw professionele en praktijkgerichte opleiding!

Beloning voor een geslaagd examen
Op het einde van je opleiding maak je als student een examen of een praktische eindopdracht. Scoor je meer dan 60%? Proficiat, jij ontvangt een diploma als beloning voor je geslaagde examen! Is er geen examen op het einde van je opleiding? Dan ontvang je in de plaats van een diploma een officieel certificaat, getuigschrift of deelnameattest.

Je korting bij Schoonheidsschool:

Standaard 3.5% korting Bekijk de aanbieding