ENGIE

De wereld van energie verandert. We zien steeds meer zonnepanelen op daken, windmolens op land of zee en nieuwe vormen van energie zoals groen gas of getijdestroom. Wij geloven in energie die goed is voor de wereld en voor u. Om dit te onderstrepen verandert Electrabel op 1 januari 2016 haar naam in ENGIE.

Ook op de pagina’s van de publisers laten we dit dan uiteraard graag direct wijzigen. We zullen ENGIE in Nederland introduceren als nieuw merk. Dit betekent dat er dus geen link wordt gelegd met Electrabel. Graag dus geen expliciete verwijzingen opnemen. Ook de reviews zullen niet meer ingezet kunnen worden, aangezien deze niet representatief zijn voor ENGIE. Graag beginnen we hierbij met een schone lei en gaan we ervan uit spoedig nieuwe positieve reviews te vergaren ;)

Een mogelijke tekst die jullie op kunnen nemen ter introductie van ENGIE:

ENGIE
De energie van vandaag kennen we nu wel. Het is tijd voor positieve energie. Het gaat niet over wat niet meer mag, maar over wat er allemaal kan. Daarom maakt ENGIE de energie van morgen vandaag al voor u beschikbaar. Energie die mooi is voor de wereld en voor u.

Dit mag u verwachten
- Voordelig en duurzaam
- 24/7 online service
- Persoonlijk contact
- Zorgeloos overstappen

 

Je korting bij ENGIE:

Alle bestellingen € 17,50 cashback Bekijk de aanbieding